آشنایی با استادان فارکس در ایران

بهترین استاد فارکس ایران-فارکس سرویسز

معرفی مشهورترین استادان فارکس در ایران

بیوگرافی تا سبک آموزشی و نقد آنها

اگر بخواهید وارد بازار فارکس شوید و از آن کسب درآمد کنید راه سختی را پیش رو دارید. اولین توصیه کسانی که پیش از شما وارد این بازار شده اند، «آموزش فارکس» خواهد بود و اگر بخواهید بصورت خودآموز و رایگان «آموزش فارکس از مبتدی تا پیشرفته» را بگذرانید، احتمالاً اولین پیشنهادها «آموزش فارکس گلشاهیان» است.

برای آموزش به دنبال «بهترین استاد فارکس در ایران» نباشید، چون علاوه بر اینکه در ایران سنجش اساتید واقعی فارکس و ارزدیجیتال بسیار سخت و دشوار است، به همان میزان سنجش کیفیت تدریس و نتایج استادان فارکس هم تا حدی ناممکن و سخت خواهد بود. و متاسفانه در ایران راهکار روشنی برای سنجش «اساتید فارکس ایران» وجود ندارد.

ما در گروه «فارکس 360» به عنوان مجموعه جامع درباره معامله گری و خدمات بازارهای مالی، در این مقاله قصد داریم تا بیوگرافی و روش تدریس و سبک معاملاتی اساتید فارکس فعال و شناخته شده در ایران را بررسی کنیم و به مرور این مقاله را تکمیل کنیم. پس با ما همراه باشید. شاید در پایان این بررسی از میان مدرسین فارکس مختلف مانند علی تقی خان، آدام مرادی، محمد حسینی، امیرحسین خسرویان، حسین همتی، محمدمهدی سامانی پور، لطیف آهی، علیرضا خانتاراج، علیرضا سلیمانی خواه، علی نیک افروز، امیرعلی رشیدی، شهاب نوری، هومن مقراضیان، هانیه خاموشی، علی اسدی، شادی فراهانی، محمد آهنگری اصل، مهتاب حکمتی و بیریتش آدام و … که گاه ملقب به پکیج فروش یا سیگنال فروش فارکس می شوند و گاه کلاهبردار، از محتوا و کیفیت دوره آموزش فارکس آنها مطلع شوید.

رضا گلشاهیان-استاد فارکس-فارکس360
رضا گلشاهیان | مدرس فارکس

معرفی جامع سبک رضا گلشاهیان

رضا گلشاهیان کیست؟

بیوگرافی آقای رضا گلشاهیان

رضا گلشاهیان از اولین و قدیمی ترین مدرسان فارکس ایران است. او در سال 1367 در تهران متولد شده است و از سال 1388 در بازار فارکس فعالیت می کند. و از سال 1393 فعالیت های آموزشی خود را آغاز کرد. آقای گلشاهیان دوره ای مقدماتی برای آشنایی با فارکس ارائه کرد که تا چند سال مرجع شروع فارکس از صفر برای علاقمندان در فروم ها و سایت های فارکس بود. امروزه اما با ترجمه ها و ارائه ی سبک های مختلف توسط اساتید دیگر او به ارائه ی کورس های جدیدتر با نام های پرایس اکشن، سواد مالی و فاندامنتال روی آورده است.

این استاد فعال در یوتیوب از این پلتفرم به عنوان تنها راه درآمدی خود از مخاطبان نام می‌برد؛ رضا گلشاهیان بعد از گپ حدود 9 ساله ی دوری از آموزش ها، ادامه ی آموزش ها را از کانادا دنبال می‌کند و بیشتر از قبل به دنبال مسائل سیاسی و حواشی ای است که مخاطب را از متن آموزش‌های تکنیکال دور می‌کند. گلشاهیان در جریان اعتراضات زن، زندگی، آزادی در سال 1401 به شدت فعال بود و از طریق کانال تلگرامی خود به تهییج مردم می پرداخت. کانال تلگرامی رضا گلشاهیان بیشتر تبدیل به یک کانال سیاسی شده بود و به انتشار اخبار غیرموثق می پرداخت. این احتمال وجود دارد که او از این طریق قصد تبلیغ پراپ فرم خود را داشته است.

آقای گلشاهیان اخیرا در پی تدارک یک مسابقه ی معامله گری هستند که ظاهراً در مرحله بررسی نتایج و استیتمنت معاملاتی شرکت کنندگان هستند. ظاهزاً ایشان اساتید مدعی و صاحبان کانال های سیگنال فارکس را به شرکت در این رویداد دعوت کرده اند که با عدم استقبال از آن مواجه شده است.

رضا گلشاهیان از اساتید با تجربه و دلسوز ایرانیست که هرگز برای آموزش پولی دریافت نکرده است و سابقه ی خوشی در آموزش رایگان دارد اما باید خاطرنشان کنیم که ایشان در گذشته آی بی بروکر نیز بوده اند (گویا دیگر نیستند). البته ایشان دلیل این کار را مشکلات معامله گران در ارتباط با بروکرهای فارکس در سالیان قبل عنوان می کنند و هدف شان تسریع در رفع مشکلات معامله گران ایرانی بوده است.

یک حاشیه و حرف و حدیث: آقای گلشاهیان به همراه کانال پیک نیک تحلیل شخصی ساختگی به نام الیزابت نرسسیان رو علم کردند که می‌گفتند دو رگه ی روسی ایرانی است. اما بعدتر مشخص شد آن عکس ها مربوط به یک بازیگر روسی در اینستاگرام بوده است و بعد از تائید گلشاهیان و دو روز بعد از برگشتن از کما! در اثر تصادف، شروع به پکیج فروشی دوره ی الیوت کردند. تشکر از کانال پیک نیک و استاد گلشاهیان…بقیه ی قصه هم دیگه نیاز به تعریف نیست و عاقلان دانند! [تایید نشده و نیاز به منبع بیشتر]

 

معرفی و بررسی آموزش‌های رضا گلشاهیان

رضا گلشاهیان از اولین اساتیدی است که به ساختن دوره ی آموزشی مدون برای معامله گری روی آورد. سبک رضا گلشاهیان بیشتر شبیه به همان چیزیست که جان مورفی در کتاب تحلیل تکنیکال خود ارائه کرده است.

رضا گلشاهیان در ابتدا بیشتر بر اساس اندیکاتور هایی مثل RSI و مکدی تحلیل های خود را ارائه می‌کرد و با گذر زمان از ستاپ های معروف به یک دو سه و استراتژی خود با نام GTS رونمایی کرده و با آن معامله می‌کند.

آقای گلشاهیان اخیرا در تحلیل های خود اندیکاتور ها را کنار گذاشته و با خطوط مورب و استاتیک به سبک تیموتی مورگ و دیگر کسانی که از خطوط داینامیک استفاده می‌کنند، تحلیل می‌کند.

در مجموع سبک آقای گلشاهیان سبکی ساده و روان مطابق با آموزش های جان مورفی و تحلیل تکنیکال کلاسیک است که برای معامله گری و سودسازی کفایت می‌کند.

 

ویژگی های سبک رضا گلشاهیان و نقد و بررسی آن

ویژگی های مثبت آموزش‌های رضا گلشاهیان

  1. دوره ای ساده و همه فهم که از مفاهیم مقدماتی، آموزش خود را آغاز کرده است.
  2. تدریس با حوصله و آرام و ارائه ی تجربیات واقعی سال‌های معامله گری خویش
  3. ارائه ی سیستم معامله گری گلشاهیان در آموزش ها با نام GTS (Golshahian Trading System)
  4. نگاهی ساده و به دور از پیچیدگی (نگاه معامله گری واقعی)
  5. آموزش مبانی بازار به همراه تجربیات شخصی در بخش روانشناسی معامله گری

 

ویژگی هایی از آموزش های رضا گلشاهیان که می‌تواند بهینه تر شود

  1. قدیمی بودن و عدم آپدیت کردن دوره
  2. تحلیل مبتنی بر اندیکاتور ها (MACD و RSI) و عدم اشاره به پرایس اکشن
  3. عدم وجود درک صحیح از مفهوم تایم فریم ها و فرکتال بازار
  4. عدم پرداخت به نواحی مهم قیمتی (سوپلای اند دیمند و پیوت ها)
  5. عدم پرداخت به علت اصلی حرکات قیمت (نقدینگی و لیکوییدیتی هانت)

ژورنال معاملاتی و استیتمنت رضا گلشاهیان

یکی از معیارها و منابع بررسی کیفیت عملکرد مدرسین و تریدرهای فارکس استیتمنت یا کارنامه معاملاتی آنها است. متاسفانه بنا بر جستجوهای انجام شده به هیچ استیتمنت معتبری از ایشان دست پیدا نکردیم.

کانال تلگرامی رضا گلشاهیان (آموزش های مالی رضا گلشاهیان) | پیج اینستاگرامی رضا گلشاهیان | صفحه یوتوب رضا گلشاهیان

پراپ فرم رضا گلشاهیان - کمبت تریدرز - فارکس 360
پراپ فرم رضا گلشاهیان | تریدرزکامبت

پراپ رضا گلشاهیان: تریدز کمبت | TradersCombat

رضا گلشاهیان در سال 2022 پراپ خودش را با نام تریدز کامبت تاسیس کرد. مسابقات تریدر و به چالش کشیدن دیگر تریدرها احتمالا بخشی از برنامه تبلیغی رضا گلشاهیان برای پراپ خودش بوده است. طبیعتا با توجه به تعداد مخاطبان ایشان افراد زیادی ترغیب شده اند تا از این پلفترم استفاده کنند. البته در سایت این پراپ فرم هیچ نام و نشانی از رضا گلشاهیان نیامده است و هیچ رگوله،‌ مجوز قانونی یا ثبتی برای پراپ تریدز کمبت ثبت نشده است.

رضا گلشاهیان کلاهبردار است؟

کلاهبرداری رضا گلشاهیان

با توجه به عملکرد رضا گلشاهیان به نظر نمی رسد او کلاهبردار باشد، با توجه به اینکه از شهرت قابل توجهی در میان جامعه معامله گران فارکس دارد فرصت آن را داشته است تا به انحای مختلف مانند دیگران کسب درآمد کند. چنانکه صوت پیشنهادهای عجیب برخی بروکرها در ازای همکاری با آنها را چندین بار در کانال خود منتشر کرده است. از آن جایی که فعالیت در بازار فارکس و بازارهای مالی پرریسک است، معمولا از طرف افرادی که از طریق آموزش های فارکس به نتیجه نمی رسند کلاهبردار خوانده می شوند. این معنا با اصطلاح عرفی کلاهبردار متفاوت است.

سعید خاکستر-بهترین استاد فارکس ایران-فارکس 360
سعید خاکستر | مدرس فارکس

معرفی جامع سبک سعید خاکستر

بیوگرافی آقای سعید خاکستر

سیف اله دلیری سوسفی ملقب به سعید خاکستر، متولد دی ماه سال 1350 در سوسف از توابع ‌شهرستان رودبار استان گیلان در خانواده‌ ای مذهبی به دنیا آمد و اکنون در شهر قزوین ساکن است. ایشان از اواسط دهه ی 80 (سال 1384) با دنیای تحلیل تکنیکال و بازارهای مالی به واسطه ی استاد جعفریان آشنا شد.

سعید خاکستر که از قدیمی ترین اساتید حال و حاضر پرایس اکشن و بازارهای مالی در ایران است، بعد از فعالیت در فروم های قدیمی بازارهای مالی مثل پرسپولیس و تریدرها و… در سال های 1394 و 1395 در کانالها و گروه های تلگرامی فعالیت خود را به عنوان مدرس آغاز کرد.

ایشان یکی از ادمین های گروه جنجالی آقای شیرالی و سالیوان (سلمان انفرادی) که بسیاری از تریدر ها و مدرسان امروز بازارهای مالی از آن گروه با محوریت RTM بیرون آمدند، بودند.

سعید خاکستر از زمانی که با سم سایدن (به گفته ی ایشان: حضرت سم سیدن) آشنا شدند تغییری اساسی در اندیشه های ایشان نسبت به حرکات قیمت بر روی چارت رقم خورد.

سعید خاکستر از سال 2016 به بعد با رویکردهای سم سایدن و استیو وارد وارد دنیای عرضه و تقاضا شد و با اندوخته های خود از کلاسهای آقای جعفریان در باب پیوت ها و اندیکاتور ATR به برگزاری یک دوره ی جامع در سال 1396 روی آورد.

سعید خاکستر جزو معدود مدرسان بازارهای مالی ست که سبک های زیادی را به شخصه دیده و از هر کدام سعی کرده نکات خوبی را در سبک خود جای دهد. برای مثال ایده ی تایم فریم های فراکتالی و سه گانه را از آقای آلفونسو و لنس بگز؛ ایده ی تایم فریم لگ را از بولکوفسکی یا آدام گریمز(هر لگ در هر تایم فریم از سه کندل معمولی تشکیل شده است)؛ ایده ی گام های حرکتی را از استیو وارد؛ ساختارهای پرایس اکشن را از آقای ایف (RTM) و بسیاری نکات دیگر که ایشان سعی کرده اند با ارجاع دادن به این اساتید منابع جدیدی نیز برای دانشجویان خود فراهم کنند.

از سعید خاکستر سه دوره ی ویدئویی در دسترس است. کورس منتورشیپ و کوچینگ سال  2015 که درون مایه ی کلاسیک دارد. کورس سال 1396 و کورس سال 1398.

سعید خاکستر از اساتید زحمت کش بازارهای مالی در ایران، ابتدا نام سبک خود را پیوت پرایس اکشن و بعد از آن تریگر پرایس اکشن در سال 1396 و در نهایت با نام تیرکس در سال 1398 به روز ترین دیدگاه های ترکیبی از کلاسیک و عرضه و تقاضا را در یک مجموعه ی ویدئویی به علاقمندان ارائه کردند.

ایشان از سال 99 به بعد دیگر هیچ فعالیتی در بازارهای مالی ندارند و کانال تلگرامی خود را نیز به امور خیریه واگذار کرده اند.

شرح و بررسی سبک و دوره های آقای خاکستر

سبک تحلیلی آقای خاکستر از دوبخش تشکیل شده است.

1.پرایس اکشن کلاسیک

2.پرایس اکشن عرضه و تقاضاRTM

در پرایس اکشن کلاسیک:

آقای خاکستر مباحث پیوت شناسی (نقاطی که دره و قله تشکیل می‌شود) و شکست ها (برک اوت) را بر مبنای تایم فریم های فراکتالی که از آقای بولکوفسکی گرفته اند بهینه کرده و برای هر سطح تایم فریم قائل هستند و برای تشخیص شکست ها و فیک برک اوت ها (شکست جعلی) کار خود را راحت کرده اند.

این استاد با سابقه ی فارکس ایران، به تایم بریم های فراکتالی به سبک لنس بگز اعتقاد دارد و برای همین تایم فریم 30 دقیقه را در متاتریدر خود حذف می‌کند و از آن استفاده نمی‌کند تا ضرایب فرکتال در تایم فریم های موجود در متاتریدر حفظ شود.

سعید خاکستر از تایم فریم های سه گانه برای تحلیل ورود استفاده می‌کند او تایم بالاتر را تایم تحلیل، تایم میانی را تایم پترن و الگوها و تایم پایین تر را تایم تریگر یا ورود به پوزیشن نام گذاری کرده است که به گفته ی خود ایشان این ایده را از آقای آلفونسو مورنو گرفته اند.

آقای خاکستر از ATR برای تعیین تایم فریم سطوح استفاده می‌کنند که این ایده را گویا از مهندس جعفریان که اولین استاد ایشان بوده آموخته اند. همچنین مباحث گام های حرکتی رو به وسیله ی ATR توجیه و نواحی مهم چارت را ترسیم می‌کنند که حتی برای اینکار اندیکاتور مخصوص نیز نوشته شده است.

آقای خاکستر در دوره ی تریگر پرایس اکشن سال 1396، مباحث عرضه و تقاضای سم سایدن و سپس RTM را با نام الگوهای پرایسی حاصل از برگشت و الگوهای پرایسی حاصل از شکست تدریس کردند. ایشان در این دوره مباحث سشن های معاملاتی را با الهام از مارک فیشر ارائه کرده و یک دوره ی جامع کلاسیک و عرضه تقاضا ارائه کردند که قابل تقدیر است.

دوره ی سال 1398 اما دوره ای منسجم تر، به دور از حاشیه ها و صحبت های غیر مربوط به تکنیکال است و آقای خاکستر دلیل اصلی برگزاری آن را همین مورد اعلام کردند. در دوره ی تیرکس 1398، آقای خاکستر دوباره از پیوت ها و شکست ها آغاز می‌کند و با الگوهای پرایسی RTM و استیو وارد دوره را به پایان می‌رساند.

ویژگی های آموزش های سعید خاکستر و نقد و بررسی آن

ویژگی های مثبت دوره ها و سبک آقای خاکستر

  1. جامع بودن دوره از حیث مطالب و در برگرفتن پرایس اکشن کلاسیک (پیوت ها و شکست سطوح) و پرایس اکشن عرضه و تقاضا به همراه نکات تکمیلی هر کدام.
  2. تدریس با مثال روی چارت
  3. نخستین استاد ایرانی که مباحث پرایس اکشن را به طور جامع ارائه کردند.
  4. معرفی منابع و مراجع استفاده شده در دوره تا دوستان برای اطلاعات بیشتر و تعمیق یادگیری به آن ها رجوع کنند.
  5. دوره به همراه پرسش و پاسخ و رفع اشکال حدود چند هزار سوال دانشجویان
  6. ایده ی تایم فریم سطوح کلاسیک
  7. ایده ی ATR و دقیق و محاسباتی کردن چیزها

 

ویژگی هایی از سبک و دوره های آقای خاکستر که می‌توانست بهینه تر شود.

  1. حاشیه های نسبتا زیاد در کلام و در حین تدریس که ممکن است موجب از میان رفتن تمرکز دانشجو شود.
  2. عدم آماده سازی سیلابس و محتوا از قبل و گریز زدن به مباحث گذشته و آینده به شکلی که ممکن است درس اصلی در حاشیه قرار گیرد.
  3. قهر کردن و رفت و آمد های زیاد که دوباره از جنس حاشیه هستند و تمرکز دانشجو را به جای اصل درس و یادگیری به حاشیه می‌برند.
  4. فن بیان نسبتا ضعیف (البته بسیاری به دلیل همین فن بیان و مدل صحبت کردن ایشان را دوست دارند.)
  5. رازآلود کردن دوره؛ انگار مطالبی هست که به شما نگفته ام و شاید هیچگاه نگویم. (گام های حرکتی و… )
  6. نام گذاری مجدد بسیاری از مفاهیم گذشته؛ برای مثال تریگر من و الگوهای دیگر (تریگر پرایس لول)

 

با تمام ویژگی های مثبت و منفی سعید خاکستر از اساتید برجسته و مورد احترام بازارهای مالی در ایران هستند. تشکر از ایشان به خاطر زحمات سالیان.

علت فوت سعید خاکستر

مرگ سعید خاکستر صحت دارد؟

بر اساس جستجوهای انجام شده و اطلاعات موجود در منابع مختلف، هیچ اطلاعات مستقیمی مبنی بر فوت سعید خاکستر یافت نشد. منابع مختلف به فعالیت‌های او در زمینه آموزش پرایس اکشن و تحلیل تکنیکال بازارهای مالی اشاره دارند، اما اطلاعات به روز یا اخبار مربوط به وضعیت فعلی او در دسترس نیست. بنابراین، بر اساس اطلاعات موجود در وب‌سایت‌ها، نمی‌توان با قطعیت در مورد وضعیت فعلی او اظهار نظر کرد. با توجه به عدم فعالیت رسانه ای ایشان برخی گمان می کنند ایشان فوت شده است.

معرفی جامع سبک آترین

بیوگرافی آقای آترین

علی محمودی ملقب به آترین از مدرسان جوان بازار مالی ست. او از اواخر سال 2020 با کورس S&D (عرضه و تقاضا ) وارد جرگه ی مدرسان تکنیکال و پرایس اکشن شد.

این استاد اهل ادبیات بازارهای مالی که به گفته ی خود، اکثر سبک های تکنیکال موجود و پرایس اکشن را کار کرده و حدود 7 سال برای ساختن سبک خود وقت گذاشته است؛  چندی پیش از سبک خود با نام CPM رونمایی کرد. اما هیچگاه منابعی دقیق برای سبک خود معرفی نکرده است؛ آترین هیچگاه دقیقا اذعان نکرده که شاگرد چه کسانی بوده و پرایس اکشن را از چه کسانی آموخته است.

به هر رو او مدتی در گروه کلاینت های سعید خاکستر(بروکر اوربکس و آیرون اف ایکس که توسط آقای خاکستر به تریدرهای ایرانی معرفی شدند) حضور داشت و سوالات و مباحثه های او با آقای خاکستر در آرشیو گروه ها موجود است.

این استاد جوان بازارهای مالی اعتقاد دارد که سبک CPM سبکی ترکیبی از پرایس اکشن کلاسیک با الهام از آدام گریمز و عرضه و تقاضا و نکات و تجربیات شخصی ایشان است.

آترین  ایده های مختلف و جدیدی در CPM مطرح می‌کند مانند:

ایده ی FPB ها، ایده ی دیسیژن کندلها، تایم فریم همه چیز، PMR ها، زوایای حرکتی و SPL ها و SPL BELT ها از نوآوری های این استاد بازار مالی به شمار می‌رود؛ اما او هیچگاه این موارد را صریح و شفاف و طبقه بندی شده توضیح نداده است و آموزش ایده های اینچنینی خود را به CPM-PRO ارجاع می دهد که برای دریافت آن باید عضو ATO یا گروه خصوصی او شد.

آترین جزو معدود مدرسانی است که برای دانشجویان خود معاملات لایو برگزار کرد و حدود 50 ترید آموزشی میان روزی در گروه ATO به عنوان لایو ترید آموزشی آرشیو شده است.

شايد یکی از مهمترین دلایل محبوبیت آترین مباحث روانشناسی معامله گری باشد که به جای استفاده از روانشناسی زرد و تکراری از ادبیات فارسی مانند مولانا و سعدی و از فلسفه ی غرب مانند نیچه و هگل، قصه ها و درسهایی برای معامله گری برای دانشجویان تدارک دیده است.

ایشان مدتیست از برند ATO رو نمایی کرده اند که در مصاحبه ی اخیر از پلن های ساختاری خود برای آموزش اصولی و با کیفیت تکنیکال و بازارهای مالی پرده برداشتند.

معرفی و بررسی آموزش های آقای آترین

آقای آترین، دو کورس تکنیکال و یک کورس روانشناسی تا کنون ارائه کرده است. کورس اول ایشان با نام S&D با اینکه تجربیات یک تریدر را به اشتراک گذاشت اما هیچ ساختار و فرم آموزشی دقیق و منظمی نداشت و سوالات زیادی در ذهن دانشجویان ایجاد کرد.

یکی از وجوه تمایز آترین با دیگر مدرسان فن بیان خوب ایشان و صحبت روان و راحت او باشد و گرنه از نظر ساختار ارائه ی مطالب شاید می‌توانست منظم تر و خوش فرم تر آموزش ها را ارائه کند.

ایشان از کورس S&D خود به عنوان کورس مقدماتی و از کورس CPM به عنوان کورس پیشرفته یاد کردند و البته به گفته ی خودشان نکات خاص و ویژه ی معامله گری را در قالب CPM-PRO در ATO برگزار می‌کنند.

کلمه ی CPM در حقیقت مخفف کلمه “پرایس اکشن مفهومی” است. آترین در این کورس سعی می‌کند نگاه خود به ساختار مارکت را از کوچکترین واحد سازنده ی مارکت که کندل ها هستند بیان کند و تا بزرگترین واحد سازنده که روند ها هستند، ادامه دهد. این کورس نگاهی منظم و دقیق و در عین حال منعطف به چارت، تایم فریم ها و حرکات بازار است.

در CPM ابزارهای مختلف برای تحلیل و نگرش به چارت به دانشجویان ارائه می‌شود اما شاید در انتها عدم وجود به تریدینگ پلن یا استراتژی معاملاتی به دانشجو مشهود است که البته گویا اخیرا در ATO بیشتر روی ساختن و بهینه کردن تریدینگ پلن با دانشجوها تمرکز کرده اند.

یکی از ایرادات اصلی CPM تئوریک بودن و انتزاعی بودن آنست که وجود پیش‌نیاز هایی برای فهم آن ضروريست.

یکی از مهمترین نکاتی که آترین روی آن تاکید می‌کند بحث “تایم فریم همه چیز” است. هر چیزی در چارت تایم فریم دارد. هر لگ، سویینگ یا روند که تایم فریم های سه گانه ی آترین را می‌سازد؛ همچنین الگوهای کلاسیک مانند مثلثها، ودج ها و خطوط روند (که دوگانه و مولتی ترند لاین توسط آترین رسم می‌شود) همگی در تایم فریم مخصوص خود مورد بررسی برای شکست و فیک برک اوت قرار می‌گیرد.

از ابداعات آترین معرفی جامع انواع پیوت ها بر اساس کاریست که انجام می‌دهند و تقسیم بندی های جامع و مانع که کار را برای علاقمندان به تحلیل تکنیکال آسان تر خواهد کرد. (آترین در بحث پیوت ها به آقای گریمز ارجاع می‌دهد اما گویا این مطالب پیشرفته و بهینه ی تقسیم بندی سعید خاکستر راجع به پیوت هاست).

او همچنین از ایده PMR که مبنای گام های قیمتی است رو نمایی کرد و متنی برای ادای دین به تمام اساتیدی که در این حوزه زحمت کشیده اند نوشت که منبع خوبی برای مطالعات بیشتر است.

آترین از اساسی ترین ایده ی خود با نام SPL و SPLBELT ها نام می‌برد که به گفته ی خود در ATO و CPM-PRO آنها را خواهد شکافت و به دوستان ارائه خواهد کرد اما در این حد از ویدئو های او می‌توان متوجه شد که نواحی SPL، نواحی ای هستند که قیمت مانند آهنربا بارها و بارها خود را به آن می‌رساند و در اطراف آن تشکیل پیوت می‌دهد. او همچنین از نوع مورب این نواحی یعنی SPL BELT نیز سخن گفته است.

آترین با تدریسی روان و گیرا (قابل فهم و دور از پیچیدگی های اضافی) طرفداران زیادی برای خود در مدت کوتاه پیدا کرده است.

یکی از نکات مثبت کورس CPM ارائه ی مباحث تریدینگ اسکیلز (تبدیل تحلیلگر به تریدر) است که در آن به آموزش بک تست، ساختن واچ لیست و چک لیست های مختلف برای ورود و مدیریت پوزیشن و خروج از معامله می‌پردازد اما به نظر می‌رسد آموزش های این استاد جوان نیاز به پخته شدن دارد چه در ساختار محتوایی و چه در فرم ارائه.

ویژگی های آموزش های جناب آترین  و نقد و بررسی آن

ویژگی های مثبت دوره ها و سبک جناب آترین

  1. تدریس روان و ساده ارائه دادن مطالب
  2. ایده ی تایم لگ، سویینگ و ترند
  3. ایده ی FPB (منشأ سفارشات CHOCH یا همان تغییر ساختار حرکت)
  4. اهل ادبیات و استفاده از شعر های مولانا و شعرای دیگر برای روانشناسی معامله گری
  5. اهل فلسفه و استفاده از سخنان نیچه و هگل و فلاسفه ی بزرگ برای روانشناسی معامله گری
  6. ارائه ی نقشه های راه معامله گری
  7. ارائه ی اجزای تریدینگ پلن (انواع چک لیست ها برای همه ی شرایط بازار)

ویژگی هایی از سبک و دوره های جناب آترین که می‌توانست بهینه تر شود.

  1. عدم ساختار پله پله ی آموزشی از صفر تا صد
  2. عدم ارجاع به همه ی کسانی که ایده هایی از ایشان گرفته شده است
  3. شعر خواندن بیش از حد حین دوره و گاهی تمرکز دانشجو به خاطر این حجم از اشاره به روانشناسی معامله گری به هم می‌ریزد.
  4. فرم ضعیف ارائه ی دوره ی S&D(میکروفون ضعیف و عدم استفاده از پاورپوینت)
  5. عدم ارائه ی مثال های کافی در دوره CPM
  6. مشروط کردن بعضی محتواهای عمیق مثل SPL ها و انواع خطوط روند به عضویت در ATO(گروه کلاینت های آترین)

با تمام ویژگی های مثبت و منفی جناب آترین از اساتید برجسته و مورد احترام بازارهای مالی در ایران هستند. تشکر از ایشان به خاطر زحمات سالیان.

علی نیک افروز - مجموعه زد بورس گرگ فارکس - اینستاگرام

بیوگرافی علی نیک افروز: تریدر و فعال فارکس

علی نیک افروز کیست؟

علی نیک افروز یک تریدر 27 ساله فارکس است که عمده درآمد او برخلاف آنچه در فضای مجازی به نمایش می‌گذارد، از فروش سیگنال‌های معاملاتی و تبلیغات برای بروکرها به دست می‌آید. او با نمایش یک زندگی لاکچری و ایجاد این تصور که درآمد از طریق فارکس به سادگی قابل دسترسی است، تلاش می‌کند مخاطبان خود را جذب کرده و آنها را به اشتراک در سیگنال‌های خود دعوت کند. اگرچه او در دوره‌های سوپر VIP فارکس سبک خود را آموزش می‌دهد، اما هدف نهایی او جذب کاربران به بروکر مورد نظرش است. برآوردها نشان می‌دهد که درآمد ماهانه او از جذب کاربران به بیش از 15 میلیارد تومان می‌رسد.

سوابق و ادعاهای علی نیک افروز

علی نیک افروز ادعا می‌کند که 10 سال تجربه در ترید دارد، به این معنا که از 17 سالگی وارد بازار فارکس شده است، که این ادعا چندان واقعی به نظر نمی‌رسد. او در بیان مسیر زندگی خود گفته است که از صفر مطلق و شاگردی در یک مغازه طلافروشی و کارمندی در شرکت‌ها و هتل‌ها شروع کرده و همیشه به دنبال راه‌های میانبر بوده است. نیک افروز ادعا می‌کند که بزرگترین مجموعه فارکس ایران را با چندین شعبه در دبی، مسقط و استانبول راه‌اندازی کرده و رسالت حضور خود در اینستاگرام را کمک به افراد برای رشد مانند خودش معرفی کرده است.

تغییر بروکر از آلپاری به اوربکس

یکی از جنجالی‌ترین اتفاقات در مورد علی نیک افروز، بستن حساب معاملاتی او در بروکر آلپاری، که در میان معامله‌گران ایرانی بسیار شناخته شده است، و انتقال موجودی به بروکر اوربکس بود. این اقدام بیش از آنکه یک تصمیم کارشناسی به نظر برسد، یک حرکت تجاری در راستای تبلیغات برای بروکر اوربکس به شمار می‌رود.

تاریخ تولد و زندگی شخصی

علی نیک افروز متولد چه سالی است؟
علی نیک افروز متولد 27 دی 1376 است و به تازگی ازدواج کرده است. او به دنبال نمایش یک زندگی لاکچری، ماه عسل خود را در جزایر بالی به تصویر کشیده است.

علی نیک افروز - مجموعه زد بورس گرگ های فارکس - فارکس 360

زد بورس گرگ‌های فارکس

نیک افروز فعالیت خود را ابتدا در زمینه بورس تهران آغاز کرد، اما پس از ریزش تاریخی بازار بورس، مانند بسیاری از فعالان شبکه‌های اجتماعی، به سمت بازارهای مالی مانند فارکس تغییر مسیر داد. نام مجموعه او، “زد بورس”، به وضوح این تغییر را نشان می‌دهد. در حال حاضر، او تمرکز خود را بر بازار فارکس با مجموعه “زد بورس گرگ‌های فارکس” و بروکر اوربکس قرار داده است. این مجموعه یکی از منابع اصلی سیگنال‌های بروکر اوربکس محسوب می‌شود و کاربران می‌توانند با افتتاح حساب در این بروکر و شارژ حساب خود، به‌طور رایگان به سیگنال‌های این مجموعه دسترسی پیدا کنند.

کتاب علی نیک افروز؛ سوئینگ تریدینگ در فارکس

علی نیک افروز ادعا می‌کند که نویسنده کتابی با عنوان “سوئینگ تریدینگ در فارکس” است. با این حال، تلاش برای یافتن این کتاب بی‌نتیجه بوده و بعید است که چنین کتابی منتشر شده باشد. در صورتی که اطلاعات بیشتری در این باره به دست آید، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

علی نیک افروز کلاهبردار است؟

به‌کار بردن لفظ “کلاهبردار” در بازارهای مالی از نظر حقوقی و قانونی ممکن است تفاوت‌هایی با معنای عرفی آن داشته باشد. تاکنون هیچ مصداق مشخصی از کلاهبرداری در مورد علی نیک افروز شناخته نشده است. با این حال، به نظر می‌رسد که او با اغراق در مورد درآمدهای حاصل از ترید و نمایش‌های مختلف، کاربران را به سرمایه‌گذاری در فارکس و استفاده از سیگنال‌های مجموعه خود ترغیب می‌کند. این موضوع ممکن است با توجه به طمع و آرزوهای واهی، به از بین رفتن سرمایه کاربران منجر شود.

تمامی مطالب آورده شده در این مقاله از منابع مختلف آنلاین است و حق هرگونه پیشنهاد اصلاحی از سوی این اساتید نزد  فارکس 360 محفوظ است.

در کنار آموزش صحیح فارکس، انتخاب بروکر معتبر برای موفقیت در فارکس اهمیت بالایی دارد. شما می توانید با بررسی ویژگی ها و اعتبار بروکرها با استفاده از فهرست بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان، این کار را به آسانی انجام دهید. همچنین می توانید در آزمایشگاه بروکر فارکس، بروکرهای مختلف را باهم مقایسه کنید.

administrator

10 نظر به “آشنایی با استادان فارکس در ایران”

  • alex

    در مورد علی نیک افروز کاملا صحیح هست

  • علی

    ای کاش درباره بقیه کسایی که توی ایران آموزش فارکس و معامله گری می دن هم مطالب این سبکی بذارین واقعا برای انتخاب دوره آموزشی فارکس و معامله گری راهگشا و مفید هست
    ممنون از سایت شما

    • معین

      خیلی مقاله خوبی بود. البته درباره استاد امین همتی صحبت نشده. ایشون از اساتید بازارهای مالی هستن که بالای ۹۰ درصد وین ریت دارن و دورشون در یوتوب موجوده اگرچه پیچیده اس

      • سردبیر

        وین ریت 90 درصدی اگر واقعی هم باشه لزوما خوب نیست
        بگذریم که نظر شما تبلیغ ایشون هست
        به هر حال تشکر!

        • بهرامی

          شما پس امین همتی رو نمیشناسی ک میگی تبلیغ ایشون

          • سردبیر

            می شناسم بزرگوار خوبم میشناسم

        • بهرامی

          ایشون از شاگردان سعید خاکستر هستن و دورشون هم توی یوتیوب رایگان موجود تبلیغ برای کسانی هست ک دوره فروشی دارن نه رایگان و خود استاد خاکستر هم میگن ک هرجای پرایس اکشن ک دیدی استاپ خوردی بدون اشتباه فهمیدی و قوانین رو رعایت نکردی اگه نه پرایس اکشن استاپ خوردن نداره

          • سردبیر

            دوره پولی و … هم دارن دوست من
            علم هم اینقدر قطعیت نداره ترید که کلا از جنس علم نیست اونم فارکس که کلی شرایط مختلف درش دخیل هست

  • علی

    با سلام بسیار معرفی جامع و کاملی از گلشاهیان و خاکستر بود تشکر از شما

  • رضا هخامنشیان

    با تشکر الیزایت نرسسیانی وجود نداره و یک استاد ساختگی هست هر چند آموزش های به نام ایشان موارد جدیدی رو مطرح میکنه ولی خوب مثل آموزش های گلشاهیان شما رو به سوددهی نمیرسونه

نظر دهید