- سردبیر
- درباره_فارکس, فارکس
- 0 نظر
- 662 بازدید
در بازار فارکس چه چیزی معامله میشود؟
- آمورش رایگان, درباره فارکس, مقالات
- نوشته شده در3 سال پیش
بونوس ویژه 100 درصد سرمایت رو دو برابر کن!
در مقاله قبل بیان کردیم که فارکس به زبان ساده چیست. اولین سوالی که به ذهن میرسد این است که در این بازار چه چیزی معامله میشود. در این بخش قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم، با ما همراه باشید.
پاسخ ساده است! پول
از آنجا که محصول فیزیکی را خریداری نمیکنید، این نوع خرید و فروش میتواند گیجکننده باشد. شما میتوانید، خرید ارز را به صورت خرید سهام در یک کشور خاص در نظر بگیرید. مانند خرید سهام یک شرکت، قیمت ارز بازتاب مستقیم از آن چیزی است که بازار در مورد سلامت فعلی و آینده اقتصاد آن کشور فکر میکند.
وقتی، مثلا “ین ژاپن” را خریداری میکنید، در واقع یک سهم در اقتصاد ژاپن خریداری کردهاید و پیشبینی میکنید که وضع اقتصاد ژاپن خوب است و با گذشت زمان حتی بهتر هم خواهد شد و وقتی این سهام را در بازار به فروش میرسانید، امیدوارید در نهایت سود کنید. به طور کلی، تبادل یک ارز در مقابل ارزهای دیگر، بازتابی از وضعیت اقتصاد آن کشور در مقایسه با اقتصاد کشورهای دیگر است.
گرچه ارزهای زیادی برای معامله کردن وجود دارند، اما بهتر است به عنوان یک معاملهگر تازهکار در بازار فارکس، معامله کردن را با “ارزهای اصلی” آغاز کنید.
ارزهای موجود در تصویر بالا “ارزهای اصلی” نامیده میشوند زیرا پرمعاملهترین ارزها هستند. آنها به این دلیل “ارزهای اصلی” نامیده میشوند که حجم بسیار سنگینی از معاملات بر روی آنها انجام شده و نمایندهی بزرگترین اقتصادهای جهان هستند. معاملهگران فارکس هر یک تعریف متفاوتی از “ارزهای اصلی” برای خود دارند.
تریدرهای حرفهای که احتمالاً صاحب نمرات بالایی در مدرسه فارکس ما هستند و از نخستین روزهای معاملاتی خود همه قوانین را رعایت میکنند فقط ارزهای USD ، EUR ، JPY ، GBP و CHF را به عنوان ارزهای اصلی میشناسند. پس از آنها ارزهای AUD ، NZD و CAD نیز به عنوان “ارزهای کالایی” یا همان کامودیتیها نامگذاری میشوند.
اما نظر ما کمی متفاوت است، ولی برای آنکه کار را برای شما ساده کنیم، در اینجا تمامی هشت ارز فوق را به عنوان “ارزهای اصلی” در نظر میگیریم. جفت ارزهای اصلی دارای بیشترین جریان نقدینگی در جهان هستند. از جریان نقدینگی برای توصیف سطح فعالیت در بازارهای مالی استفاده میشود.
به عنوان مثال، افراد بیشتری با جفت ارز (EUR/USD) در مقایسه با (AUD/USD) و در حجم بالاتری معامله میکنند. این بدان معنی است که (EUR/USD) از (AUD/USD) نقد شوندهتر است و جریان نقدینگی بیشتری دارد.
نمادهای ارزی همیشه دارای سه حرف هستند. دو حرف اول نشاندهندهی نام کشور و حرف سوم اشاره به نام واحد پول آن کشور دارد، که معمولاً اولین حرف نام ارز آن کشور است. از سال 1973، سازمان جهانی استاندارد (ISO) کدهای سه حرفی را برای ارزهایی که امروزه از آنها استفاده میکنیم ، ایجاد کرد. به عنوان مثال NZD را در نظر بگیرید:
NZ مخفف نیوزیلند و D مخفف دلار است. آسان است، نه؟ جهت اطلاع باید بدانید که “buck” تنها نام مستعار برای USD نیست. نامهای جذاب دیگری نیز برای این ارز پرمعامله وجود دارند. به عنوان مثال یکی از نامهای مستعار پر استفادهی دلار greenbacks است.
آشنایی با نامهای مستعار ارزها از این جهت اهمیت دارد که در بسیاری از تحلیلهایی که به زبان انگلیسی انجام میشود، از این نامهای مستعار استفاده میکنند. زمانی که شما میشنوید Kiwi قوی شد یا ضعیف شد نباید آن را با میوه کیوی اشتباه بگیرید!
نکته جالب: در پرو، نام مستعار برای دلار آمریکا کوکو است، که نام حیوان خانگی متعلق به جورج است، که در واقع اشاره به تصویر جورج واشنگتن در اسکناس ۱ دلاری دارد.
در عالم پیچیده و گسترده بازارهای مالی، نقش رگو ..
پرچمها نیز مانند مستطیلها الگوهای تکراری ه ..
فارکس 360
درباره ما
تماس با ما
کارخانه خلاقیت
فارکس 360 پلاس
مجله فارکس 360
خدمات ما
مشاوره تلفنی
سبدگردانی بورس
مقایسه بروکرها
مقایسه صرافی ها
قیمت لحظه ای ارزدیجیتال
اطلاعات تکمیلی
فروشگاه
سیگنال فارکس
همکاری و تبلیغات
دوره های آموزشی
پراپ فرم ها
تلفن پشتیبانی: 09124715626
آدرس: تهران، خیابان علیمرادی، نبش نسیم 16، مجتمع تجاری-اداری طوبی
© 2024 تمامی حقوق سایت برای فارکس 360 محفوظ است. ایده پردازی توسط کارخانه خلاقیت فارکس 360